1. tuinmeubels
  2. tectake-zitgroep Pisa-Wicker tuinset- met praktische opbergdoos voor kussens 403829

tectake-zitgroep Pisa-Wicker tuinset- met praktische opbergdoos voor kussens 403829

5/5

Wat is een betere aanwinst voor in je tuin dan een super comfortabele loungeset? Met tectake-zitgroep Pisa-Wicker tuinset- met praktische opbergdoos voor kussens 403829 zorg je ervoor dat je alles uit je tuin haalt en pas echt begint te genieten. Nodig je vrienden uit voor een bbq of kom heerlijk tot ontspanning met je gezin met tectake-zitgroep Pisa-Wicker tuinset- met praktische opbergdoos voor kussens 403829. Bekijk op deze pagina alles wat je moet weten over deze loungeset.

Specificaties tectake-zitgroep Pisa-Wicker tuinset- met praktische opbergdoos voor kussens 403829

Aantal zitplekken

5 zitplekken

Materiaal

Wicker

Kleur

Grijs

Kussens

Met kussens

Soort loungeset

Hoek loungeset

Type zitcombinatie

Gewicht

Afmetingen

Hoogte: 65 cm

Breedte:

Aantal kussens

10

Aantal onderdelen

Weerbestendig

Nee

Omschrijving van tectake-zitgroep Pisa-Wicker tuinset- met praktische opbergdoos voor kussens 403829

Onze tectake-zitgroep Pisa-Wicker tuinset is de perfecte aanvulling voor jouw buitenruimte. Met een stijlvol ontwerp en hoogwaardige materialen, biedt deze tuinset niet alleen comfortabele zitplaatsen, maar ook een praktische opbergdoos voor kussens. Of je nu geniet van een zonnige middag met vrienden of ontspant na een lange dag, deze tuinset zorgt ervoor dat je optimaal kunt ontspannen in je eigen tuin. De Pisa-Wicker tuinset is ontworpen met duurzaamheid in gedachten. De hoogwaardige wicker bekleding is bestand tegen verschillende weersomstandigheden en zorgt ervoor dat de tuinset zijn originele uitstraling behoudt, zelfs na langdurig buitengebruik. Om ervoor te zorgen dat je zo lang mogelijk plezier hebt van dit product, raden wij aan om een beschermhoes te gebruiken om materiaalmoeheid en verkleuringen tegen te gaan. Op deze manier blijft je tuinset er altijd als nieuw uitzien en kun je er jarenlang van genieten. Met de praktische opbergdoos voor kussens hoef je je geen zorgen te maken over het opbergen van de kussens wanneer ze niet worden gebruikt. Deze handige opbergoplossing zorgt ervoor dat je kussens veilig en droog worden bewaard, klaar voor de volgende keer dat je ze nodig hebt. Of je nu een grote tuin hebt of een klein balkon, de tectake-zitgroep Pisa-Wicker tuinset past perfect bij elke buitenruimte en voegt een vle.

Veelgestelde vragen over tectake-zitgroep Pisa-Wicker tuinset- met praktische opbergdoos voor kussens 403829

Als je jouw loungeset ongeacht het weer altijd buiten wilt laten staan, koop dan een loungeset die weerbestendig is. tectake-zitgroep Pisa-Wicker tuinset- met praktische opbergdoos voor kussens 403829 is weerbestendig: Nee. Het is gemaakt van Wicker.

tectake-zitgroep Pisa-Wicker tuinset- met praktische opbergdoos voor kussens 403829 is een Hoek loungeset, geschikt voor 5 zitplekken en heeft een .

tectake-zitgroep Pisa-Wicker tuinset- met praktische opbergdoos voor kussens 403829 kent de volgende afmetingen:

  • 65 cm

Het heeft daarnaast een gewicht van .

tectake-zitgroep Pisa-Wicker tuinset- met praktische opbergdoos voor kussens 403829 komt met kussens: Met kussens, namelijk 10 kussens.

tectake-zitgroep Pisa-Wicker tuinset- met praktische opbergdoos voor kussens 403829 bestaat uit onderdelen.

tectake-zitgroep Pisa-Wicker tuinset- met praktische opbergdoos voor kussens 403829 komt standaard in het Grijs. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Bekijk ook andere loungesets