1. tuinmeubels
  2. tectake Wicker zonne-eiland Santorini - 403281

tectake Wicker zonne-eiland Santorini - 403281

5/5

Wat is een betere aanwinst voor in je tuin dan een super comfortabele loungeset? Met tectake Wicker zonne-eiland Santorini - 403281 zorg je ervoor dat je alles uit je tuin haalt en pas echt begint te genieten. Nodig je vrienden uit voor een bbq of kom heerlijk tot ontspanning met je gezin met tectake Wicker zonne-eiland Santorini - 403281. Bekijk op deze pagina alles wat je moet weten over deze loungeset.

Specificaties tectake Wicker zonne-eiland Santorini - 403281

Aantal zitplekken

2 zitplekken

Materiaal

Wicker

Kleur

Grijs

Kussens

Met kussens

Soort loungeset

Chaise longue loungeset

Type zitcombinatie

Gewicht

40 kg

Afmetingen

Hoogte: 132 cm

Breedte: 172 cm

Aantal kussens

8

Aantal onderdelen

Weerbestendig

Nee

Omschrijving van tectake Wicker zonne-eiland Santorini - 403281

Het tectake Wicker zonne-eiland Santorini - 403281 is een functioneel en aantrekkelijk ontworpen meubelstuk dat zowel comfortabel zitten als liggen biedt. Met de waterafstotende kussens en de combineerbare individuele elementen, kunt u dit zonne-eiland naar eigen smaak samenstellen als een meerdelige zitgroep of als een groot loungebed. Het zonnedak is stabiel en kan eenvoudig worden bevestigd met kleefsluiting, waardoor het bescherming biedt tegen zowel hitte als wind. Het vlechtwerk van duurzaam polyratan en het sterke stalen frame maken dit ratan zonne-eiland van tectake van hoge kwaliteit en duurzaam. Het is een veelzijdig meubelstuk dat perfect is voor het creëren van een ontspannen en comfortabele sfeer in uw buitenruimte. Of u nu wilt genieten van de zon of gewoon wilt ontspannen met een goed boek, dit zonne-eiland biedt de ideale omgeving om te ontspannen en tot rust te komen. Voeg wat kussens en decoratieve elementen toe om uw eigen persoonlijke touch te geven en creëer zo uw eigen feel good-oase.

Veelgestelde vragen over tectake Wicker zonne-eiland Santorini - 403281

Als je jouw loungeset ongeacht het weer altijd buiten wilt laten staan, koop dan een loungeset die weerbestendig is. tectake Wicker zonne-eiland Santorini - 403281 is weerbestendig: Nee. Het is gemaakt van Wicker.

tectake Wicker zonne-eiland Santorini - 403281 is een Chaise longue loungeset, geschikt voor 2 zitplekken en heeft een .

tectake Wicker zonne-eiland Santorini - 403281 kent de volgende afmetingen:

  • 132 cm
  • 172 cm

Het heeft daarnaast een gewicht van 40 kg.

tectake Wicker zonne-eiland Santorini - 403281 komt met kussens: Met kussens, namelijk 8 kussens.

tectake Wicker zonne-eiland Santorini - 403281 bestaat uit onderdelen.

tectake Wicker zonne-eiland Santorini - 403281 komt standaard in het Grijs. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Bekijk ook andere loungesets