1. tuinmeubels
  2. Gartenfreude Modulaire Loungeset Tuinmeubels Hoogwaardig Aluminium 5 delig Lichtgrijs

Gartenfreude Modulaire Loungeset Tuinmeubels Hoogwaardig Aluminium 5 delig Lichtgrijs

5/5

Wat is een betere aanwinst voor in je tuin dan een super comfortabele loungeset? Met Gartenfreude Modulaire Loungeset Tuinmeubels Hoogwaardig Aluminium 5 delig Lichtgrijs zorg je ervoor dat je alles uit je tuin haalt en pas echt begint te genieten. Nodig je vrienden uit voor een bbq of kom heerlijk tot ontspanning met je gezin met Gartenfreude Modulaire Loungeset Tuinmeubels Hoogwaardig Aluminium 5 delig Lichtgrijs. Bekijk op deze pagina alles wat je moet weten over deze loungeset.

Specificaties Gartenfreude Modulaire Loungeset Tuinmeubels Hoogwaardig Aluminium 5 delig Lichtgrijs

Aantal zitplekken

7 zitplekken

Materiaal

Hout, Aluminium, Stof

Kleur

Bruin, Grijs, Wit

Kussens

Met kussens

Soort loungeset

Hoek loungeset

Type zitcombinatie

Hoekbank met hocker

Gewicht

Afmetingen

Hoogte: 66 cm

Breedte: 180 cm

Aantal kussens

10

Aantal onderdelen

5

Weerbestendig

Ja

Omschrijving van Gartenfreude Modulaire Loungeset Tuinmeubels Hoogwaardig Aluminium 5 delig Lichtgrijs

De Gartenfreude Modulaire Loungeset Tuinmeubels Hoogwaardig Aluminium 5 delig Lichtgrijs is met veel liefde ontworpen om zowel stijlvol als functioneel te zijn. Deze moderne loungeset is ideaal om uw buitenruimte te transformeren en een prachtige sfeer te creëren. Of u nu een ruime tuin, een gezellig terras of een knus balkon heeft, deze loungeset biedt het ultieme comfort en past perfect bij elke omgeving. De loungeset is gemaakt van hoogwaardig aluminium, waardoor hij duurzaam en weerbestendig is. Dit betekent dat u het hele jaar door kunt genieten van uw buitenruimte, ongeacht het weer. Het lichtgrijze design geeft een moderne uitstraling aan uw buiteninterieur en past moeiteloos bij elke kleurenschema. De set bestaat uit vijf delen, waaronder een ruime hoekbank, een tafel en comfortabele kussens. De modulaire opzet biedt veelzijdigheid, waardoor u de indeling van de loungeset kunt aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren en de beschikbare ruimte. Of u nu ontspant met een goed boek, gezellig samenkomt met vrienden of een romantisch diner in de buitenlucht organiseert, deze loungeset biedt alles wat u nodig heeft voor een perfecte buitenervaring. Investeer in deze hoogwaardige loungeset en maak uw buitenruimte de favoriete plek in uw huis.

Veelgestelde vragen over Gartenfreude Modulaire Loungeset Tuinmeubels Hoogwaardig Aluminium 5 delig Lichtgrijs

Als je jouw loungeset ongeacht het weer altijd buiten wilt laten staan, koop dan een loungeset die weerbestendig is. Gartenfreude Modulaire Loungeset Tuinmeubels Hoogwaardig Aluminium 5 delig Lichtgrijs is weerbestendig: Ja. Het is gemaakt van Hout, Aluminium, Stof.

Gartenfreude Modulaire Loungeset Tuinmeubels Hoogwaardig Aluminium 5 delig Lichtgrijs is een Hoek loungeset, geschikt voor 7 zitplekken en heeft een Hoekbank met hocker.

Gartenfreude Modulaire Loungeset Tuinmeubels Hoogwaardig Aluminium 5 delig Lichtgrijs kent de volgende afmetingen:

  • 66 cm
  • 180 cm

Het heeft daarnaast een gewicht van .

Gartenfreude Modulaire Loungeset Tuinmeubels Hoogwaardig Aluminium 5 delig Lichtgrijs komt met kussens: Met kussens, namelijk 10 kussens.

Gartenfreude Modulaire Loungeset Tuinmeubels Hoogwaardig Aluminium 5 delig Lichtgrijs bestaat uit 5 onderdelen.

Gartenfreude Modulaire Loungeset Tuinmeubels Hoogwaardig Aluminium 5 delig Lichtgrijs komt standaard in het Bruin, Grijs, Wit. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Bekijk ook andere loungesets