1. tuinmeubels
  2. Gartenfreude Modulaire Loungeset Tuinmeubels Hoogwaardig Aluminium 4 delig Antraciet/Donkergrijs

Gartenfreude Modulaire Loungeset Tuinmeubels Hoogwaardig Aluminium 4 delig Antraciet/Donkergrijs

5/5

Wat is een betere aanwinst voor in je tuin dan een super comfortabele loungeset? Met Gartenfreude Modulaire Loungeset Tuinmeubels Hoogwaardig Aluminium 4 delig Antraciet/Donkergrijs zorg je ervoor dat je alles uit je tuin haalt en pas echt begint te genieten. Nodig je vrienden uit voor een bbq of kom heerlijk tot ontspanning met je gezin met Gartenfreude Modulaire Loungeset Tuinmeubels Hoogwaardig Aluminium 4 delig Antraciet/Donkergrijs. Bekijk op deze pagina alles wat je moet weten over deze loungeset.

Specificaties Gartenfreude Modulaire Loungeset Tuinmeubels Hoogwaardig Aluminium 4 delig Antraciet/Donkergrijs

Aantal zitplekken

7 zitplekken

Materiaal

Hout, Aluminium, Stof

Kleur

Bruin, Grijs

Kussens

Met kussens

Soort loungeset

Hoek loungeset

Type zitcombinatie

Hoekbank met hocker

Gewicht

Afmetingen

Hoogte: 66 cm

Breedte:

Aantal kussens

11

Aantal onderdelen

4

Weerbestendig

Ja

Omschrijving van Gartenfreude Modulaire Loungeset Tuinmeubels Hoogwaardig Aluminium 4 delig Antraciet/Donkergrijs

Met de Gartenfreude Modulaire Loungeset Tuinmeubels Hoogwaardig Aluminium 4 delig Antraciet/Donkergrijs voegt u een vleugje stijl en functionaliteit toe aan uw buitenruimte. Deze prachtige loungeset is ontworpen met liefde, met oog voor detail en is perfect om uw buitenruimte te transformeren. Of u nu een grote tuin heeft, een gezellig terras of een knus balkon, deze loungeset biedt het comfort, de veelzijdigheid en de unieke uitstraling die nodig is om elke sfeer te complementeren. De loungeset is gemaakt van hoogwaardig aluminium, waardoor hij duurzaam en weerbestendig is. U kunt dus zonder zorgen genieten van uw buitenruimte, zelfs bij slecht weer. De antraciet/donkergrijze kleur geeft de set een moderne en elegante uitstraling, die gemakkelijk te combineren is met de rest van uw buitenmeubilair en decoratie. De set bestaat uit een comfortabele bank, twee fauteuils en een salontafel. De kussens zijn dik gevuld en zorgen voor ultiem zitcomfort. Daarnaast zijn de kussenhoezen afneembaar en wasbaar, waardoor u ze eenvoudig schoon kunt houden. De modulaire opzet van de set biedt flexibiliteit, zodat u de opstelling kunt aanpassen aan uw specifieke behoeften en ruimte. Creëer een gezellige zithoek voor een ontspannen avond met vrienden, of gebruik de set als een comfortabele loungeplek om te.

Veelgestelde vragen over Gartenfreude Modulaire Loungeset Tuinmeubels Hoogwaardig Aluminium 4 delig Antraciet/Donkergrijs

Als je jouw loungeset ongeacht het weer altijd buiten wilt laten staan, koop dan een loungeset die weerbestendig is. Gartenfreude Modulaire Loungeset Tuinmeubels Hoogwaardig Aluminium 4 delig Antraciet/Donkergrijs is weerbestendig: Ja. Het is gemaakt van Hout, Aluminium, Stof.

Gartenfreude Modulaire Loungeset Tuinmeubels Hoogwaardig Aluminium 4 delig Antraciet/Donkergrijs is een Hoek loungeset, geschikt voor 7 zitplekken en heeft een Hoekbank met hocker.

Gartenfreude Modulaire Loungeset Tuinmeubels Hoogwaardig Aluminium 4 delig Antraciet/Donkergrijs kent de volgende afmetingen:

  • 66 cm

Het heeft daarnaast een gewicht van .

Gartenfreude Modulaire Loungeset Tuinmeubels Hoogwaardig Aluminium 4 delig Antraciet/Donkergrijs komt met kussens: Met kussens, namelijk 11 kussens.

Gartenfreude Modulaire Loungeset Tuinmeubels Hoogwaardig Aluminium 4 delig Antraciet/Donkergrijs bestaat uit 4 onderdelen.

Gartenfreude Modulaire Loungeset Tuinmeubels Hoogwaardig Aluminium 4 delig Antraciet/Donkergrijs komt standaard in het Bruin, Grijs. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Bekijk ook andere loungesets