1. tuinmeubels
  2. tectake Wicker zitgroep Barletta natuur donkergrijs 404399

tectake Wicker zitgroep Barletta natuur donkergrijs 404399

5/5

Wat is een betere aanwinst voor in je tuin dan een super comfortabele loungeset? Met tectake Wicker zitgroep Barletta natuur donkergrijs 404399 zorg je ervoor dat je alles uit je tuin haalt en pas echt begint te genieten. Nodig je vrienden uit voor een bbq of kom heerlijk tot ontspanning met je gezin met tectake Wicker zitgroep Barletta natuur donkergrijs 404399. Bekijk op deze pagina alles wat je moet weten over deze loungeset.

Specificaties tectake Wicker zitgroep Barletta natuur donkergrijs 404399

Aantal zitplekken

6 zitplekken

Materiaal

Wicker

Kleur

natuur

Kussens

Met kussens

Soort loungeset

Dining loungeset

Type zitcombinatie

Hoekbank

Gewicht

Afmetingen

Hoogte: 75 cm

Breedte:

Aantal kussens

Aantal onderdelen

Weerbestendig

Omschrijving van tectake Wicker zitgroep Barletta natuur donkergrijs 404399

De tectake Wicker zitgroep Barletta in natuurlijk donkergrijs is de perfecte aanvulling op je buitenruimte. Met zijn stijlvolle design en hoogwaardige afwerking voegt deze zitgroep een vleugje elegantie toe aan je tuin, patio of terras. Gemaakt van duurzaam wicker materiaal, is deze zitgroep ontworpen om bestand te zijn tegen de elementen en lang mee te gaan. Het natuurlijke donkergrijze kleurenschema past moeiteloos bij elke buitenomgeving en geeft een moderne uitstraling. Om ervoor te zorgen dat je zo lang mogelijk van dit product kunt genieten, raden wij aan om een beschermhoes te gebruiken. Deze beschermt niet alleen tegen materiaalmoeheid, maar ook tegen verkleuringen veroorzaakt door blootstelling aan de zon. Met de tectake Wicker zitgroep Barletta kun je ontspannen en genieten van mooie zomerdagen in stijl en comfort.

Veelgestelde vragen over tectake Wicker zitgroep Barletta natuur donkergrijs 404399

Als je jouw loungeset ongeacht het weer altijd buiten wilt laten staan, koop dan een loungeset die weerbestendig is. tectake Wicker zitgroep Barletta natuur donkergrijs 404399 is weerbestendig: . Het is gemaakt van Wicker.

tectake Wicker zitgroep Barletta natuur donkergrijs 404399 is een Dining loungeset, geschikt voor 6 zitplekken en heeft een Hoekbank.

tectake Wicker zitgroep Barletta natuur donkergrijs 404399 kent de volgende afmetingen:

  • 75 cm

Het heeft daarnaast een gewicht van .

tectake Wicker zitgroep Barletta natuur donkergrijs 404399 komt met kussens: Met kussens, namelijk kussens.

tectake Wicker zitgroep Barletta natuur donkergrijs 404399 bestaat uit onderdelen.

tectake Wicker zitgroep Barletta natuur donkergrijs 404399 komt standaard in het natuur. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Bekijk ook andere loungesets