Van der Plancke

In Hummelo op Sliekstraat 9 is Unknown Van der Plancke gevestigd.

Meer informatie over Van der Plancke in Hummelo

Heb jij artikelen nodig om in de tuin te werken van jouw woning in Hummelo? Van der Plancke voorziet hun klanten van een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan tuinartikelen. Of je nu op zoek bent naar gereedschap, planten of gereedschap, deze Unknown heeft het allemaal en meer. 

Als jij wilt weten waar er een Unknown in jouw buurt van Hummelo ligt, is Van der Plancke dé plek om heen te gaan. Het complete aanbod van Van der Plancke zorgt ervoor dat je voor tuinartikelen maar naar één winkel hoeft.

Deze Unknown kun je bereiken op Sliekstraat 9 in Hummelo. Advies voor de tuin nodig? Van der Plancke staat je graag telefonisch te woord via: 31 6 12926234. Bekijk alvast het aanbod op de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.vanderplanckewinkel.nl/

Tuinartikelen nodig? Kom gauw langs bij Van der Plancke en keer tevreden terug naar huis met de artikelen om jouw droomtuin te realiseren.

Hoe kom je bij Van der Plancke? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van der Plancke het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. tuincentra
  2. Van der Plancke

Bezoekers bekeken ook