Tuinhuis BOB

In Badhoevedorp op Sloterweg 12D is Tuincentrum Tuinhuis BOB gevestigd.

Meer informatie over Tuinhuis BOB in Badhoevedorp

Heb jij artikelen nodig om in de tuin te werken van jouw woning in Badhoevedorp? Tuinhuis BOB voorziet hun klanten van een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan tuinartikelen. Of je nu op zoek bent naar gereedschap, planten of gereedschap, deze Tuincentrum heeft het allemaal en meer. 

Als jij wilt weten waar er een Tuincentrum in jouw buurt van Badhoevedorp ligt, is Tuinhuis BOB dé plek om heen te gaan. Het complete aanbod van Tuinhuis BOB zorgt ervoor dat je voor tuinartikelen maar naar één winkel hoeft.

Deze Tuincentrum kun je bereiken op Sloterweg 12D in Badhoevedorp. Advies voor de tuin nodig? Tuinhuis BOB staat je graag telefonisch te woord via: 31 20 239 0371. Bekijk alvast het aanbod op de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.tuinhuisbob.nl/shop/

Tuinartikelen nodig? Kom gauw langs bij Tuinhuis BOB en keer tevreden terug naar huis met de artikelen om jouw droomtuin te realiseren.

Hoe kom je bij Tuinhuis BOB? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tuinhuis BOB het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Tuinhuis BOB

Bezoekers bekeken ook