Tuincentrum Jurrie Baas

In Ommen op Balkerweg 24 is Unknown Tuincentrum Jurrie Baas gevestigd.

Meer informatie over Tuincentrum Jurrie Baas in Ommen

Heb jij artikelen nodig om in de tuin te werken van jouw woning in Ommen? Tuincentrum Jurrie Baas voorziet hun klanten van een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan tuinartikelen. Of je nu op zoek bent naar gereedschap, planten of gereedschap, deze Unknown heeft het allemaal en meer. 

Als jij wilt weten waar er een Unknown in jouw buurt van Ommen ligt, is Tuincentrum Jurrie Baas dé plek om heen te gaan. Het complete aanbod van Tuincentrum Jurrie Baas zorgt ervoor dat je voor tuinartikelen maar naar één winkel hoeft.

Deze Unknown kun je bereiken op Balkerweg 24 in Ommen. Advies voor de tuin nodig? Tuincentrum Jurrie Baas staat je graag telefonisch te woord via: 31 529 453 708. Bekijk alvast het aanbod op de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.jurriebaas.nl/

Tuinartikelen nodig? Kom gauw langs bij Tuincentrum Jurrie Baas en keer tevreden terug naar huis met de artikelen om jouw droomtuin te realiseren.

Hoe kom je bij Tuincentrum Jurrie Baas? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tuincentrum Jurrie Baas het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. tuincentra
  2. Tuincentrum Jurrie Baas

Bezoekers bekeken ook