Tiendhoek

In Ouderkerk aan den IJssel op Kerkweg 170B is Unknown Tiendhoek gevestigd.

Meer informatie over Tiendhoek in Ouderkerk aan den IJssel

Heb jij artikelen nodig om in de tuin te werken van jouw woning in Ouderkerk aan den IJssel? Tiendhoek voorziet hun klanten van een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan tuinartikelen. Of je nu op zoek bent naar gereedschap, planten of gereedschap, deze Unknown heeft het allemaal en meer. 

Als jij wilt weten waar er een Unknown in jouw buurt van Ouderkerk aan den IJssel ligt, is Tiendhoek dé plek om heen te gaan. Het complete aanbod van Tiendhoek zorgt ervoor dat je voor tuinartikelen maar naar één winkel hoeft.

Deze Unknown kun je bereiken op Kerkweg 170B in Ouderkerk aan den IJssel. Advies voor de tuin nodig? Tiendhoek staat je graag telefonisch te woord via: 31 180 446 960. Bekijk alvast het aanbod op de website door op de link hieronder te klikken.

Tuinartikelen nodig? Kom gauw langs bij Tiendhoek en keer tevreden terug naar huis met de artikelen om jouw droomtuin te realiseren.

Hoe kom je bij Tiendhoek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tiendhoek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. tuincentra
  2. Tiendhoek

Bezoekers bekeken ook