Planten Centrum Pieter Makkelie

In Haarlem op Burgwal 28-36 is Unknown Planten Centrum Pieter Makkelie gevestigd.

Meer informatie over Planten Centrum Pieter Makkelie in Haarlem

Heb jij artikelen nodig om in de tuin te werken van jouw woning in Haarlem? Planten Centrum Pieter Makkelie voorziet hun klanten van een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan tuinartikelen. Of je nu op zoek bent naar gereedschap, planten of gereedschap, deze Unknown heeft het allemaal en meer. 

Als jij wilt weten waar er een Unknown in jouw buurt van Haarlem ligt, is Planten Centrum Pieter Makkelie dé plek om heen te gaan. Het complete aanbod van Planten Centrum Pieter Makkelie zorgt ervoor dat je voor tuinartikelen maar naar één winkel hoeft.

Deze Unknown kun je bereiken op Burgwal 28-36 in Haarlem. Advies voor de tuin nodig? Planten Centrum Pieter Makkelie staat je graag telefonisch te woord via: 31 23 535 7647. Bekijk alvast het aanbod op de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.makkelie.eu/

Tuinartikelen nodig? Kom gauw langs bij Planten Centrum Pieter Makkelie en keer tevreden terug naar huis met de artikelen om jouw droomtuin te realiseren.

Hoe kom je bij Planten Centrum Pieter Makkelie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Planten Centrum Pieter Makkelie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. tuincentra
  2. Planten Centrum Pieter Makkelie

Bezoekers bekeken ook