PIREA

In Groningen op Peizerweg 86 is Tuinmeubelwinkel PIREA gevestigd.

Meer informatie over PIREA in Groningen

Heb jij artikelen nodig om in de tuin te werken van jouw woning in Groningen? PIREA voorziet hun klanten van een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan tuinartikelen. Of je nu op zoek bent naar gereedschap, planten of gereedschap, deze Tuinmeubelwinkel heeft het allemaal en meer. 

Als jij wilt weten waar er een Tuinmeubelwinkel in jouw buurt van Groningen ligt, is PIREA dé plek om heen te gaan. Het complete aanbod van PIREA zorgt ervoor dat je voor tuinartikelen maar naar één winkel hoeft.

Deze Tuinmeubelwinkel kun je bereiken op Peizerweg 86 in Groningen. Advies voor de tuin nodig? PIREA staat je graag telefonisch te woord via: 31 50 211 1414. Bekijk alvast het aanbod op de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.pirea.nl/

Tuinartikelen nodig? Kom gauw langs bij PIREA en keer tevreden terug naar huis met de artikelen om jouw droomtuin te realiseren.

Hoe kom je bij PIREA? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je PIREA het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. PIREA

Bezoekers bekeken ook