Kees de Jong

In Uden op Bitswijk 14-B is Unknown Kees de Jong gevestigd.

Meer informatie over Kees de Jong in Uden

Heb jij artikelen nodig om in de tuin te werken van jouw woning in Uden? Kees de Jong voorziet hun klanten van een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan tuinartikelen. Of je nu op zoek bent naar gereedschap, planten of gereedschap, deze Unknown heeft het allemaal en meer. 

Als jij wilt weten waar er een Unknown in jouw buurt van Uden ligt, is Kees de Jong dé plek om heen te gaan. Het complete aanbod van Kees de Jong zorgt ervoor dat je voor tuinartikelen maar naar één winkel hoeft.

Deze Unknown kun je bereiken op Bitswijk 14-B in Uden. Advies voor de tuin nodig? Kees de Jong staat je graag telefonisch te woord via: 31 413 260 937. Bekijk alvast het aanbod op de website door op de link hieronder te klikken.

Tuinartikelen nodig? Kom gauw langs bij Kees de Jong en keer tevreden terug naar huis met de artikelen om jouw droomtuin te realiseren.

Hoe kom je bij Kees de Jong? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kees de Jong het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. tuincentra
  2. Kees de Jong

Bezoekers bekeken ook