It Kampke

In Surhuisterveen op Blauwhuisterweg 38 is Tuincentrum It Kampke gevestigd.

Meer informatie over It Kampke in Surhuisterveen

Heb jij artikelen nodig om in de tuin te werken van jouw woning in Surhuisterveen? It Kampke voorziet hun klanten van een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan tuinartikelen. Of je nu op zoek bent naar gereedschap, planten of gereedschap, deze Tuincentrum heeft het allemaal en meer. 

Als jij wilt weten waar er een Tuincentrum in jouw buurt van Surhuisterveen ligt, is It Kampke dé plek om heen te gaan. Het complete aanbod van It Kampke zorgt ervoor dat je voor tuinartikelen maar naar één winkel hoeft.

Deze Tuincentrum kun je bereiken op Blauwhuisterweg 38 in Surhuisterveen. Advies voor de tuin nodig? It Kampke staat je graag telefonisch te woord via: 31 6 50895007. Bekijk alvast het aanbod op de website door op de link hieronder te klikken.

https://m.facebook.com/people/Hoveniersbedrijf-It-Kampke/100057159112196/

Tuinartikelen nodig? Kom gauw langs bij It Kampke en keer tevreden terug naar huis met de artikelen om jouw droomtuin te realiseren.

Hoe kom je bij It Kampke? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je It Kampke het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. It Kampke

Bezoekers bekeken ook