Houe

In Voorschoten op Veurseweg 203B is Tuinmeubelwinkel Houe gevestigd.

Meer informatie over Houe in Voorschoten

Heb jij artikelen nodig om in de tuin te werken van jouw woning in Voorschoten? Houe voorziet hun klanten van een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan tuinartikelen. Of je nu op zoek bent naar gereedschap, planten of gereedschap, deze Tuinmeubelwinkel heeft het allemaal en meer. 

Als jij wilt weten waar er een Tuinmeubelwinkel in jouw buurt van Voorschoten ligt, is Houe dé plek om heen te gaan. Het complete aanbod van Houe zorgt ervoor dat je voor tuinartikelen maar naar één winkel hoeft.

Deze Tuinmeubelwinkel kun je bereiken op Veurseweg 203B in Voorschoten. Advies voor de tuin nodig? Houe staat je graag telefonisch te woord via: 31 71 561 4166. Bekijk alvast het aanbod op de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.houe.nl/

Tuinartikelen nodig? Kom gauw langs bij Houe en keer tevreden terug naar huis met de artikelen om jouw droomtuin te realiseren.

Hoe kom je bij Houe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Houe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Houe

Bezoekers bekeken ook