GroenRijk Assen

In Assen op Hoofdvaartsweg 104 is Unknown GroenRijk Assen gevestigd.

Meer informatie over GroenRijk Assen in Assen

Heb jij artikelen nodig om in de tuin te werken van jouw woning in Assen? GroenRijk Assen voorziet hun klanten van een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan tuinartikelen. Of je nu op zoek bent naar gereedschap, planten of gereedschap, deze Unknown heeft het allemaal en meer. 

Als jij wilt weten waar er een Unknown in jouw buurt van Assen ligt, is GroenRijk Assen dé plek om heen te gaan. Het complete aanbod van GroenRijk Assen zorgt ervoor dat je voor tuinartikelen maar naar één winkel hoeft.

Deze Unknown kun je bereiken op Hoofdvaartsweg 104 in Assen. Advies voor de tuin nodig? GroenRijk Assen staat je graag telefonisch te woord via: 31 592 352 283. Bekijk alvast het aanbod op de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.groenrijkassen.nl/

Tuinartikelen nodig? Kom gauw langs bij GroenRijk Assen en keer tevreden terug naar huis met de artikelen om jouw droomtuin te realiseren.

Hoe kom je bij GroenRijk Assen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je GroenRijk Assen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. tuincentra
  2. GroenRijk Assen

Bezoekers bekeken ook