De Stadsakker

In Groningen op Oude Kijk in Het Jatstraat 38 is Unknown De Stadsakker gevestigd.

Meer informatie over De Stadsakker in Groningen

Heb jij artikelen nodig om in de tuin te werken van jouw woning in Groningen? De Stadsakker voorziet hun klanten van een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan tuinartikelen. Of je nu op zoek bent naar gereedschap, planten of gereedschap, deze Unknown heeft het allemaal en meer. 

Als jij wilt weten waar er een Unknown in jouw buurt van Groningen ligt, is De Stadsakker dé plek om heen te gaan. Het complete aanbod van De Stadsakker zorgt ervoor dat je voor tuinartikelen maar naar één winkel hoeft.

Deze Unknown kun je bereiken op Oude Kijk in Het Jatstraat 38 in Groningen. Advies voor de tuin nodig? De Stadsakker staat je graag telefonisch te woord via: 31 50 313 1739. Bekijk alvast het aanbod op de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.stadsakker.nl/

Tuinartikelen nodig? Kom gauw langs bij De Stadsakker en keer tevreden terug naar huis met de artikelen om jouw droomtuin te realiseren.

Hoe kom je bij De Stadsakker? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Stadsakker het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. tuincentra
  2. De Stadsakker

Bezoekers bekeken ook