Bloemrijk

In Middelburg op Mortiereboulevard 2 is Bloemist Bloemrijk gevestigd.

Meer informatie over Bloemrijk in Middelburg

Heb jij artikelen nodig om in de tuin te werken van jouw woning in Middelburg? Bloemrijk voorziet hun klanten van een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan tuinartikelen. Of je nu op zoek bent naar gereedschap, planten of gereedschap, deze Bloemist heeft het allemaal en meer. 

Als jij wilt weten waar er een Bloemist in jouw buurt van Middelburg ligt, is Bloemrijk dé plek om heen te gaan. Het complete aanbod van Bloemrijk zorgt ervoor dat je voor tuinartikelen maar naar één winkel hoeft.

Deze Bloemist kun je bereiken op Mortiereboulevard 2 in Middelburg. Advies voor de tuin nodig? Bloemrijk staat je graag telefonisch te woord via: 31 118 470 400. Bekijk alvast het aanbod op de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.bloemrijkmiddelburg.nl/contact

Tuinartikelen nodig? Kom gauw langs bij Bloemrijk en keer tevreden terug naar huis met de artikelen om jouw droomtuin te realiseren.

Hoe kom je bij Bloemrijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bloemrijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bloemrijk

Bezoekers bekeken ook