BAUHAUS Groningen

In Groningen op Bornholmstraat 15 is Unknown BAUHAUS Groningen gevestigd.

Meer informatie over BAUHAUS Groningen in Groningen

Heb jij artikelen nodig om in de tuin te werken van jouw woning in Groningen? BAUHAUS Groningen voorziet hun klanten van een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan tuinartikelen. Of je nu op zoek bent naar gereedschap, planten of gereedschap, deze Unknown heeft het allemaal en meer. 

Als jij wilt weten waar er een Unknown in jouw buurt van Groningen ligt, is BAUHAUS Groningen dé plek om heen te gaan. Het complete aanbod van BAUHAUS Groningen zorgt ervoor dat je voor tuinartikelen maar naar één winkel hoeft.

Deze Unknown kun je bereiken op Bornholmstraat 15 in Groningen. Advies voor de tuin nodig? BAUHAUS Groningen staat je graag telefonisch te woord via: 31 50 205 3550. Bekijk alvast het aanbod op de website door op de link hieronder te klikken.

https://nl.bauhaus/

Tuinartikelen nodig? Kom gauw langs bij BAUHAUS Groningen en keer tevreden terug naar huis met de artikelen om jouw droomtuin te realiseren.

Hoe kom je bij BAUHAUS Groningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BAUHAUS Groningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. tuincentra
  2. BAUHAUS Groningen

Bezoekers bekeken ook